Update 13: Mel’s fitter body challenge

Een kleine verandering, ik heb het woordje ‘weekly’ maar even weggelaten uit de titel, want echt wekelijks kun je de updates niet meer noemen. Het is lang geleden dat ik voor het laatste een update heb geplaatst, er is veel gebeurd, en qua fitter body is het er niet veel beter op geworden (gelukkig ook niet slechter).

Tot twee weken geleden. Ik heb haar al eens eerder genoemd, maar ik ben eens lekker op bezoek gegaan bij Annet Damhuis (klik hier voor haar website), voor wat handvatten. En die heb ik gekregen, wauw! Na alle diëten die ik vanaf mijn puberteit heb gedaan, gaat Annet mij leren ‘normaal’ te eten én daarmee te kunnen afvallen. Maar vooral: daarmee kan ik me weer lekker fit gaan voelen. En dat is uiteindelijk mijn doel. Ik schrijf daarom mijn blog, vóórdat ik mij weeg. Op die manier kan ik voor mezelf ook scheiden wat ik het meest belangrijk vind, zonder me te laten leiden door alleen het gewicht.

Sinds het gesprek eet ik normaal fruit, groente, brood, zuivel, aardappelen en vlees. Maar ik leer wel welke soorten beter wel, en welke soorten beter niet te eten. Dit is de eerste keer dat ik ergens aan begonnen ben en waarbij ik vanaf dag één geen hongergevoel heb. Ja, mijn maag knort wel eens, maar ik ben niet slap, duizelig of heel erg moe. Wat een verademing!

In totaal ben ik met dit patroon nu 2,7 kg afgevallen! Whoehoeee!!! Oh, ja, en ik voel me gewoon héél goed!

Tussenstand: -/- 2,7 kg. 

Een gedachte over “Update 13: Mel’s fitter body challenge

Plaats een reactie